Terugblik vorige editie

De 10e jubileumeditie van de Willem IV Rally was wederom een groot succes. Een prachtige zonovergoten dag, een mooie en soms pittige rit naar Fort Vuren en eindigen in het gezellige Alblasserdam. Deze rally organiseren wij als Lions altijd met veel passie en plezier. Maar waar zouden we zijn zonder alle deelnemers en sponsoren! Dankzij hen hebben we dit jaar een record opbrengst van € 16.333,- voor het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam opgehaald. Hier kunnen zij weer vele ‘nachtzoentjes’ voor uitdelen… om precies te zijn zelfs 272 nachtzoenen!

Een overnachting in het Ronald McDonald Huis kost € 75,= per kamer per nacht. Ouders betalen per kamer en per nacht €15,00. Voor het resterende bedrag €60,00 zijn zij afhankelijk van giften en donaties. Het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam ontvangt geen subsidies of gelden via verzekeringen. Elke € 60,= die zij ontvangen vanuit een gift of donatie noemen zij een nachtzoen. Deze € 60,= staat voor de mogelijkheid die zij ouders bieden dag en nacht dichtbij hun zieke kindje te zijn en hen die o zo belangrijke nachtzoen te kunnen geven.

Wij hopen jullie dit jaar bij de 11e editie weer te mogen begroeten. We zullen voor de 11e keer proberen onze koning Willem IV er ook daadwerkelijk bij te krijgen, iets wat helaas tot op heden nog niet is gelukt. Namens Lions Alblasserwaard ‘d Egelantier willen wij iedereen hartelijk bedanken voor jullie gulle bijdragen aan de 10e editie aan de Willem IV rally.

Namens de Rally Commissie,
Guido Revet
Lions Alblasserwaard d’Egelantier