Willem IV Rally, waar staan wij voor

EEN ZIEK KIND KAN NIET ZONDER ZIJN OUDERS

Een nachtzoen, een knuffel, een verhaaltje voor het slapen gaan: juist wanneer ouders en kinderen elkaar het hardst nodig hebben is dit van onschatbare waarde. In Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in Erasmus MC-Sophia. Zo kan een gezin heel dicht bij elkaar blijven in een voor hen vaak moeilijke periode.

Een “thuis ver van huis”

Wij, Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier, willen voor dit doel in actie komen. Daarom organiseren wij op 9 mei 2020 – inmiddels voor de zevende keer – de Willem IV rally. Tijdens deze Willem IV rally – die alles met behendigheid, inzicht en je hersens gebruiken te maken heeft en weinig met snelheid – rijden deelnemende teams in eigen auto’s een professioneel uitgezette landelijke route vanuit de mooie Alblassserwaard. De te rijden route staat in het voorafgaand aan de rally te overhandigen kleurrijke roadbook.

Behalve de diverse manieren van navigeren en een aantal klassementsproeven is er uiteraard de gezelligheid onder elkaar, onder meer tijdens een luxe lunch onderweg. De dag wordt afgesloten met een voortreffelijk diner op weer een  nieuwe bijzondere locatie. Daar zal uiteindelijk ook het winnende team bekend worden gemaakt. Deze combinatie van een mooie route, de sportieve competitie en de verzorging van de inwendige mens zorgt voor een onvergetelijke dag!

Graag wijzen wij u erop dat het aantal deelnemers aan deze rally aan een maximum is gebonden. Als je enthousiast bent schrijf je dan nu in.

Naast deelnemers aan de rally zijn wij ook op zoek naar sponsoren om een mooi bedrag te kunnen overhandigen aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Want uiteindelijk zal de gehele (netto) opbrengst van de rally ten goede komen aan het gekozen doel.

Wij willen u vragen om onze actie – en daarmee het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam – te steunen, hetzij door mee te doen als deelnemer aan de rally of door ons te steunen middels een sponsorbijdrage. Beide mag natuurlijk ook!

Wij danken u op voorhand hartelijk voor uw ondersteuning, mede namens het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

Met vriendelijke groet,                                                                 

Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier (http://www.lionsegelantier.nl )

Guido Revet                                                   Guido Revet
Voorzitter Willem IV Rally                         President Lionsclub Alblasserwaard d’Egelantier